Sunday, September 29, 2013

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Χρ. Παππάς

"Μην τους πιστεύετε, είναι ψεύτες. Είναι κατοχική κυβέρνηση. Ζήτω ο εθνικισμός", δήλωσε ο Χρήστος Παππάς τη στιγμή της μεταγωγής του. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη (Vids)


Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μεταφέρθηκε, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Ο Χ.Παππάς παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς αναζητείτο από τις Αρχές για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
Λίγο πριν μπει στο εισαγγελικό γραφείο, φώναξε προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία "μην τους πιστεύετε, είναι ψεύτες. Είναι κατοχική κυβέρνηση. Ζήτω ο εθνικισμός".
Στον Χρήστο Παππά ασκήθηκε ποινική δίωξη η οποία αφορά ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή. Ο βουλευτής οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή της υπόθεσης από όπου αναμένεται να λάβει προθεσμία για την απολογία του τις επόμενες ημέρες.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο γγ της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος θα απολογηθεί την Τετάρτη αντί της Τρίτης που αρχικώς είχε προγραμματιστεί.
ΠΗΓΗ : agelioforos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.