Thursday, September 26, 2013

Βενιζέλος: «Πολιτική αυτοκτονία» της Χ.Α. ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών της

«Πολιτική αυτοκτονία» της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει μια ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών του κόμματος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του προς το Reuters. Τόνισε δε ότι μια τέτοια εξέλιξη «δεν είναι απειλή, είναι ευκαιρία».
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Νέα Υόρκη.
«Πολιτική αυτοκτονία» της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζει μια ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών του κόμματος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του προς το Reuters. Τόνισε μάλιστα ότι μια τέτοια εξέλιξη «δεν είναι απειλή, είναι ευκαιρία».
Απαντώντας σε ερώτηση, ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε ότι εάν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χ.Α., εκλογές θα γίνουν μόνο σε 15 περιφέρεις.
Θεωρεί μάλιστα ότι αυτό «θα ήταν μεγάλη ευκαιρία για το λεγόμενο συνταγματικό τόξο να οργανώσει ένα κοινό μέτωπο αντίδρασης κατά της Χρυσής Αυγής».
Πάντως το πρακτορείο Reuters επισημαίνει ότι τα σενάρια αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη Χρυσή Αυγή.
Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε πως η κυβέρνηση λαμβάνει όλα τα δυνατά νομικά μέσα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών για πιθανές εγκληματικές δραστηριότητες, όπως παράνομη χρηματοδότηση και δεσμούς με τον υπόκοσμο.

ΠΗΓΗkathimerini.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.