Saturday, September 28, 2013

Συνελήφθησαν Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης

Περισσότερα απο 30 εντάλματα έχουν εκδοθεί απο τον Αρειο Πάγο


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αφού από το πρωί έχουμε μπαράζ συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής με αποκορύφωμα τη σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος και βουλευτών.

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν από τα ξημερώματα με πρώτο τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και ακολούθησε η σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη. Επίκειται η σύλληψη τριών ακόμη υψηλόβαθμων στελεχών ενώ εντάλματα συλλήψεων έχουν εκδοθεί για περίπου 25 μέλη της Χρυσής Αυγής. 
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsit τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο . 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο.
newsit.gr


ΠΗΓΗaixmi-news.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.