Sunday, September 29, 2013

Ν. Ανδρουλάκης: «Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής»

«Πρέπει να βρούμε μια λύση»

Δεν υπάρχει θέμα εκλογών, δηλώνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχει θέμα εκλογών, δηλώνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ
Ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Ν.Ανδρουλάκης   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
«Δεν μπορεί να γίνουν εκλογές, 14 μήνες μετά τις διπλές εκλογές του 2012, για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να βρούμε μια λύση για να μην οδηγήσουμε τον ελληνικό λαό σε μία περιπέτεια χωρίς να υπάρχει λόγος. Τώρα δεν υπάρχει θέμα εκλογών», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Εκλογές γίνονται όταν υπάρχει ένα κυρίαρχο ερώτημα. Πρέπει να γίνουν εκλογές για ένα ερώτημα που θα αφορά το μέλλον της χώρας, την εποχή μετά το Μνημόνιο, ώστε κάθε κόμμα να τοποθετηθεί πως θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσει η χώρα μετά το πέρας του Μνημονίου», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης σε εκδήλωση του κόμματος στην Καλαμαριά.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να κατέβουν τα άλλα κόμματα με κοινό ψηφοδέλτιο σε περίπτωση που προκαλέσει επαναληπτικές εκλογές η Χρυσή Αυγή, απάντησε πως αυτό θα το συζητήσουν όταν προκύψει αυτό το ζήτημα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗnews.in.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.