Sunday, September 29, 2013

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ & ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ & ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της νίκης και την εμφάνιση του ΕΘΝΙΚΟΥ, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον Αιγινιακό, εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά το τέλος του αγώνα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν προπονητές και παίκτες:
Σήφης Μωυσίδης – Βοηθός Προπονητή Αιγινιακού
«Σίγουρα μια πρεμιέρα όχι όπως την περιμέναμε για την ομάδα μας. Ξεκινήσαμε με ήττα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η δική μας ομάδα δεν ήταν και τόσο καλή πράγμα το οποίο μας αιφνιδίασε, γιατί μέχρι στιγμής η εικόνα δεν ήταν τέτοια και των φιλικών αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλου είχαμε άλλη εικόνα. Έτσι είναι όμως τα πρωταθλήματα. Είναι μέσα στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που νομίζω ότι πήγαμε να ισορροπήσουμε τον αγώνα και να πάρουμε λίγο την κατοχή της μπάλας, εκεί είχαμε την αποβολή, που αποτέλεσε καθοριστικό σημείο του αγώνα για εμάς. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλαμε. Είχαμε στο επόμενο λεπτό μία κλασική ευκαιρία στην οποία εάν σκοράραμε, πιστεύω ότι ίσως είχαμε κάποια τύχη. Τελικά μπήκε αυτό το γκόλ που έκρινε τον αγώνα. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι να σκεφτούμε τι φταίει. Θα το αναλύσουμε και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε. Είναι ακόμη αρχή, θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε, να δούμε τι έφταιγε και να συνεχίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Γαζώρου που ήτανε πάρα πολύ καλή και στον κύριο Κατσαβάκη καλή συνέχεια.»
Μάκης Κατσαβάκης – Προπονητής Εθνικού
«Είχα τονίσει στα παιδιά ότι έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο  που γευτήκαμε την ικανότητα του στο μεταξύ μας φιλικό, ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν για την άνοδό τους. Με πολλούς καλούς παίκτες  και απέναντι σε αυτή την ομάδα έπρεπε να αντιπαραθέσουμε ότι καλύτερο όσον αφορά το πρέσινγκ, το οποίο αρκετές φορές ήταν καθολικό και διαδοχικό, και αυτό συνέβαλε στο να μην αξιοποιηθούν οι πάρα πολύ καλοί παίκτες που βρήκαμε στην γραμμή του Αιγινιακού. Καθοριστικό ήταν το σημείο που εμείς αρχίσαμε λίγο να φεύγουμε από τον ρυθμό, ήρθε η αποβολή και σε εκείνη ακριβώς την στιγμή μπορούμε να πούμε ότι σταθήκαμε τυχεροί που δεν έγινε το 0-1, που ενδεχομένως να βάρυνε περισσότερο τα πόδια μας. Μετά το γκόλ  η διαχείριση έπρεπε να γίνει λίγο ποιο ήρεμη. Θέλαμε να περάσουμε και άλλες πάσες οι οποίες θα μας δίνανε την δυνατότητα να τελειώσουμε το παιχνίδι και με ένα δεύτερο γκολ. Σαν πρεμιέρα είμαι ευχαριστημένος, και από το αποτέλεσμα, τους τρεις βαθμούς, και από την εμφάνιση των παιδιών. Συνεχίζουμε την δουλειά και μόνο δουλειά.»
Κυριάκος Κιβρακίδης – Παίκτης Αιγινιακού
«Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με ήττα, αλλά δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όπως παίξαμε στα Γιάννενα και στα άλλα φιλικά. Η ομάδα του Γαζώρου μας είχε δει και στο Κύπελλο και στο φιλικό, μας διάβασε και με το παιχνίδι αυτό που ήθελε να καταφέρει. Δεν μας άφησε ούτε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, και έτσι και αλλιώς εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που πήγαμε να μπούνε λίγο πιο δυνατά πήραμε την κόκκινη κάρτα και εκεί έπρεπε να κάνουμε μόνο άμυνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω  γιατί η ομάδα του Γαζώρου μας πίεζε πολύ ψηλά. Εκεί δεχθήκαμε το γκολ  και προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε.»

Αμβρόσιος Παπαδόπουλος – Παίκτης Εθνικού
«Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς γιατί ξεκινήσαμε με το δεξί ο πρωτάθλημα, πήραμε τους τρείς βαθμούς, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή μας. Κάναμε ένα πολύ σοβαρό πρώτο ημίχρονο , πιέσαμε αρκετά την ομάδα του Αιγινιακού, η οποία είναι φανταστική ομάδα, την συναντήσαμε και στο φιλικό που κάναμε μεταξύ μας. Τους πιέσαμε αρκετά και νομίζω ότι ήταν και κουρασμένοι από το παιχνίδι κυπέλλου στα Γιάννενα. Αυτό ήταν ένα αβαντάζ για εμάς. Πέρασαν τα 45 λεπτά. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του Αιγινιακού ήταν λίγο καλύτερη. Καθοριστικό σημείο φυσικά ήταν η κόκκινη κάρτα. Τους πιέσαμε αρκετά και πετύχαμε ένα γκόλ μετά από μια φανταστική ενέργεια του Σωτήρη του Κωνσταντινίδη. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι μπορούσε να αντιδράσει ο Αιγινιακός. Ακόμη και όταν είχε την κλασική ευκαιρία για να κάνει το 0-1, αντέδρασε ο τερματοφύλακας μας και πήραμε αυτό που θέλαμε.»
ΠΗΓΗethnikosgazorou.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.