Sunday, September 29, 2013

Δεν αποκλείεται η σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Δεν αποκλείεται η σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η εισαγγελική λειτουργός αναμένει την πορεία του έργου των δύο ειδικών ανακριτών, Σπ. Γεωργουλέα και Χ. Παπακώστα, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη να ζητήσει τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών προκειμένου η υπόθεση της Χρυσής Αυγής να ανατεθεί σε Εφέτη Ανακριτή.
Πάντως, μέχρι στιγμής η κυρία Κουτζαμάνη δεν έχει δρομολογήσει καμία ενέργεια της για τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών. Η εισαγγελική λειτουργός αναμένει την πορεία του έργου των δύο ειδικών ανακριτών, Σπ. Γεωργουλέα και Χ. Παπακώστα, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εκτιμήσει την αναγκαιότητα ή μη της σύγκλησης της Ολομέλειας Εφετών για να ανατεθεί η υπόθεση σε Εφέτη Ανακριτή.
Ακόμη, έγινε γνωστό ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουλιώτης στο 9σέλιδο πόρισμά του που παρέδωσε στην κυρία Κουτζαμάνη για το έργο, τη δομή, τη δράση, κ.λπ. της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται και στη στρατολόγηση ανηλίκων παιδιών από 14 έως 17 ετών, όπως και στη συγκρότηση ειδικής ομάδας ανηλίκων, η οποία είχε δράση.
ΠΗΓΗnews247.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.