Friday, October 13, 2017

Δήλωση του Δημάρχου Σιντικής αναφορικά με τα θέματα που θίγει η επιστολή του Σεβασμιότατου κ. Μακαρίου 10.10.17 (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Η δήλωση του Δημάρχου Σιντικής, κ. Φώτη Δομουχτσίδη αναφορικά με τα θέματα που θίγει η επιστολή του Σεβασμιότατου κ. Μακαρίου. 10-10-2017
Δήλωση Δημάρχου Σιντικής  επί της επιστολής Μακαρίου 10.10.17 https://youtu.be/wRzhjAa8Vg0
Χρήστος Κατσαρός: Δήμαρχε ποια είναι η θέση σας σχετικά με την επιστολή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου;
Φώτης Δομουχτσίδης: «Θέλω να τονίσω ιδιαιτέρως, όπως το τονίζει και ο Σεβασμιότατος, με τον οποίον έχουμε άριστες σχέσεις, θέλω να τονίσω ότι απάντησα στην επιστολή, επειδή μου το ζητούσε εγγράφως να του απαντήσω… Εγώ είμαι από αυτούς που ανήκουν στο ποίμνιο το χριστιανικό και πάντοτε σε οποιεσδήποτε ενέργειες που είναι θεάρεστες, όπως το γηροκομείο, θα μας έχει συμπαραστάτες. Είναι πράγματι ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα, είναι ανάγκη για τον τόπο μας, διότι δυστυχώς ο δήμος Σιντικής είναι ένας γηρασμένος δήμος με πολύ μεγάλο ποσοστό ηλικιωμένων∙ και στο Αχλαδοχώρι έχουμε πάρα πολύ ηλικιωμένους και στα Πλατανάκια, στη Μακρυνίτσα, στην Ανατολή, στο Θεοδώρειο, και δυστυχώς ο ενεργός πληθυσμός λόγω κακής κυβερνητικής πολιτικής έχει απομακρυνθεί από γύρω μας και έχουν μείνει πίσω οι πιο ηλικιωμένοι. Δεν υπάρχει τρίτη ηλικία για μένα, για μένα είναι απλώς μια ηλικία και ανάλογα με την καρδιά του ο καθένας είναι αυτό που αισθάνεται, όπως ξέρετε∙ δεν ξέρω ποιος το έχει πει αυτό, αλλά υπάρχουν νέοι που σκέφτονται γηρασμένα και γέροι που σκέπτονται νεανικά. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.»


Διαβάστε σχετικά: 

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017
Αρθρογράφος της Γραφίδας Σιντικής, του Σερραϊκού Θάρρους και του Θάρρους της Σιντικής
ΤΗΛ: 6945488779

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.