Wednesday, October 23, 2019

Επιχειρήσεις κατά του παρεμπορίου σε Αθήνα και Καρδίτσα


Σε επιχείρηση που οργανώθηκε για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου σε καταστήματα παιχνιδιών στο Κέντρο της Αθήνας, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας του Δ. Αθηναίων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε δύο καταστήματα, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 1.728 τεμάχια απομιμητικών παιχνιδιών και  επιβλήθηκαν πρόστιμα για ελλιπείς ενδείξεις παραστατικών 2.000 ευρώ.


Επιπρόσθετα, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου σε εμποροπανήγυρη στην Καρδίτσα, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ), σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Ελληνική Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκαν 16 έλεγχοι, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν εκατοντάδες τεμάχια που αφορούσαν σε απομιμητικά είδη, και είδη παραεμπορίου γενικά, και επιβλήθηκαν πρόστιμα για έλλειψη παραστατικών και παράνομης διακίνησης, συνολικού ύψους 1.500 ευρώ. Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόσθετες φορολογικές κυρώσεις από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.
 Οι έλεγχοι συνεχίζονται στο σύνολο της επικράτειας.



1 comment:

  1. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.