Sunday, September 22, 2013

Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός για κλοπή σε κατάστημα στις Σέρρες

Ο συλληφθείς είχε διαφύγει την 09.09.2013 από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν
Συνελήφθη χθες (21.09.2013) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 18ετών , για κλοπή σε κατάστημα.
Ειδικότερα, στις Σέρρες πρώτες πρωινές ώρες της (21.09.2013), ο προαναφερόμενος αφαίρεσε από κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών ενός 62χρονου ημεδαπού, είδη ρουχισμού.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε ο 18χρονος και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω διέφυγε την 09.09.2013 από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν κατόπιν διάταξης της Κας Ανακρίτριας Σερρών .
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.