Saturday, April 21, 2018

Η ευχή του φοιτητή Άγγελου Ραμαλίου για τα 2 χρόνια Πλεύσης Ελευθερίας


Δύο χρόνια Πλεύση σήμερα!
Ο φοιτητής Άγγελος Ραμαλίου στέλνει την ευχή του!!!
Στείλε κι εσύ τη δικιά σου ευχή για την Πλεύση και την Ελευθερία!!!
Άγγελος Ραμαλίου (Aggelos Ramaliou)
«Πριν 2 χρόνια η Πλεύση Ελευθερίας ξεκίνησε ενα ταξίδι στο οποίο μπήκε σε θάλασσες φουρτουνιασμένες,ήρεμες και απρόοπτες. Με σύμμαχο όμως την καπετάνιο και τα στελέχη της έχει κρατηθεί όρθια,δυνατή και έτοιμη να πολεμήσει σκληρά.


 Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό αλλα και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο ότι είμαστε νέοι άνθρωποι που δίνουμε παραπάνω απο το 100% του εαυτού μας για να διεκδικήσουμε κάτι που κανένας άλλος ποτέ δεν το έχει επιδιώξει,να αλλάξει προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων! Θέλω να σας πω πως το καλύτερο πράγμα στην ζωή είναι να βοηθάς,να διεκδικείς,να μάχεσαι,να εξουθενώνεσαι και να υπερασπίζεσαι τους συνανθρώπους σου. Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία επέλεξα ως παρατηρητής να συνδράμω σε αυτό το έργο πράγμα που έγινε αρκετά γρήγορα χάρη στην εμπιστοσύνη που μου δείξανε και μου αποδείξανε ότι ο αγώνας που δίνουν είναι αληθινός και ίδιος με αυτόν που έβλεπα όσο απείχα. Ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά και κυρίως την Πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Διαμαντή Καραναστάση οπου αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα κόμμα οπου δίνει προοπτική στους νέους και σε κάθε εναν πολίτη,επίσης που βρίσκονται οι ίδιοι στην πρώτη γραμμή σε ότι συμβαίνει,που στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το έργο μας. Αφετέρου όμως είναι επιτακτική ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολυ καλούς μου φίλους οπου ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες τους ενισχύουν αυτή την ελπιδοφόρα προσπάθεια. Τέλος θέλω να πω σε εσενα πως αν είσαι αμέτοχος,είσαι θυμωμένος,προβληματισμένος και πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπόρει πλέον να αλλάξει,θα σε συμβούλευα να στηρίξεις,να εμπιστευτείς την Πλεύση Ελευθερίας,να γνωρίσεις τους ανθρώπους της και να προσφέρεις όπως και όσο μπορείς. Ρίσκαρε και ζήσε το πάθος,την ένταση,την αγωνία και την συνεργασία και μην ξεχνάς πως και εγώ λίγο καιρό πριν ήμουν ένας νέος σαν και εσένα,αμέτοχος σε ότι εξελισσόταν γύρω μου. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν,στέκονται και θα στέκονται στήριγμα μας και θα πολεμούν μαζί μας με ανιδιοτελή αγάπη. Χρόνια μας πολλά,δεν πρέπει να απογοητεύομαστε και ενωμένοι να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία,κάθε πρόβλημα,κάθε χαρά και κάθε νίκη!»

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.