Saturday, April 21, 2018

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Φωκίδα- Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Το αεροσκάφος κατέπεσε σχεδόν πάνω στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου - Ιτέας στο ύψος του Σκαλώματος, ευτυχώς δίχως να καταλήξει πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα ή σε σπίτια
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Σε συναγερμό τέθηκαν τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής ύστερα από πτώση μονοκινητήριου 4θεσιου αεροσκάφους από αερολέσχη στην Φωκίδα.
Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε και συνετρίβη σχεδόν πάνω στην Εθνική Οδό Ναυπάκτου-Ιτέας στο ύψος του Σκαλώματος, ευτυχώς δίχως να καταλήξει πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα ή σε σπίτια.
Τα σωστικά συνεργεία που κατέφτασαν στην περιοχή ανέσυραν έναν νεκρό άντρα που βρέθηκε έξω από τα συντρίμμια του μονοκινητήριου και απεγκλώβισαν έναν πολύ βαριά τραυματισμένο άντρα που είχε εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια, ο οποίος δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα, στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.


Ένας νεκρός & ένας τραυματίας, ύστερα από πτώση αεροσκάφους, στην περιοχή, Σκάλωμα Φωκίδας. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 12 πυροσβέστες, με 4 οχήματα.

Οι συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι για το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει έρευνα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ενώ κάποια έγγραφα του αεροσκάφους δείχνουν ότι ανήκε στην αερολέσχη του Άραξου.

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο Σκάλωμα https://youtu.be/wXKJUrkJvco

Πηγή:  news247.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.