Sunday, April 22, 2018

Πανσερραϊκός BC: Εξασφαλίστηκε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα play off!


Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Τιτάνες Δράμας: 89 – 61

O Πανσερραϊκός Κρι Κρι έπαιξε τον τελευταίο επίσημο εντός έδρας αγώνα του στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας για την κανονική περίοδο του φετινού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. απέναντι στη νεανική ομάδα των Τιτάνων από τη Δράμα.


Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι «κόκκινοι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους αποκτώντας μια διαφορά οκτώ πόντων (28-15) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ανεβάζοντας την απόδοση τους επιθετικά στο δεύτερο δεκάλεπτο και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας η διαφορά στο σκορ μεταξύ των δύο ομάδων εκτοξεύτηκε στους είκοσι ένα πόντους (51-30) με το πέρας του ημιχρόνου. Παρά το ότι οι έμπειροι αθλητές της περιφέρειας Χρήστος Ιακωβίδης και Σάββας Παρχαρίδης παρακολούθησαν το παιχνίδι από τον πάγκο για προληπτικούς λόγους υγείας, η ομάδα κινήθηκε στα ίδια επίπεδα απόδοσης και στην επανάληψη, έχοντας μάλιστα 5 παίκτες που σκόραραν συνολικά 13 τρίποντα μέχρι το τέλος του αγώνα.
Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος τα «λιοντάρια» θα αγωνιστούν στο γειτονικό Σιδηρόκαστρο απέναντι στην ομάδα του Ρούπελ, έχοντας όμως ήδη εξασφαλίσει όχι μόνο τη συμμετοχή της στα play off για την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες, αλλά και μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων της βαθμολογίας που τους επιτρέπει να αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας στην τελική φάση.

Δεκάλεπτα: 28-15, 23-15, 20-17, 18-14 (89-61, τελικό)
Πανσερραϊκός ΚΡΙ – ΚΡΙ (Kοκολιός): Σταματόπουλος 7, Φραγκούλης 26(5), Γεωργιανός 13(1), Αποστολίδης 8, Καρασαββίδης 13, Κοπίλης 9(1), Τσανάκας 3(1), Χατζηστεφάνου 8(1), Χατζηανδρέου, Γιοβάνης 2, Καϊμακάμης.
 M.V.P.: Φραγκούλης Τάσος

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.