Saturday, April 21, 2018

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον Γιώργο Πατούλη


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, με τον πρόεδρο Γ. Πατούλη και το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Ελληνικού Τουρισμού Υγείας, #ΕΛΙΤΟΥΡ, του εθνικού φορέα που προέκυψε μέσα από τη συνένωση των δομών τουρισμού υγείας στην Ελλάδα.
Αφου τους ενημέρωσα για το σύνολο των ενεργειών του υπουργείου μας στην κατεύθυνση να δημιουργηθεί σύγχρονο και ολοκληρωμένο πλαίσιο για το τουρισμό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές, συζητήσαμε για τους άξονες εφαρμογής ενιαίου σχεδίου εξωστρέφειας, στηριζόμενου στην εθνική στρατηγική στόχευση, με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, και με κοινό πλαίσιο συντονισμένων δράσεων με το ΕΛΙΤΟΥΡ :


- ανά ξένη αγορά- στόχο,
- με βάση την ετοιμότητα και ωριμότητα που παρουσιάζουν συγκεκριμένοι τομείς και προϊόντα ιατρικού τουρισμού, ιαματικού τουρισμού και τουρισμού ευεξίας
- τις προδιαγραφές βάσει των σύγχρονων διεθνών προτύπων
- και με βάση τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ( σύγχρονες και υψηλού επιπέδου υποδομές και υπηρεσίες , άρτια καταρτισμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό με διεθνή καταξίωση και αναγνωρισιμότητα, ανταγωνιστικό κόστος κα).
Το ΕΛΙΤΟΥΡ εκπροσώπησαν επίσης ο Γ.Γ. κ. Πέτρος Μαμαλάκης, τα μέλη του Δ.Σ και τομεάρχες, κ.κ. Κωνσταντίνος Πάντος, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας, Νικόλαος Κουβελάς, Πρόεδρος του Athens Dental Tourism Cluster, Δρ. Χριστόφορος Τζερμιάς, Πάρις Κοκορότσικος, ο καθηγητής Δερματολογίας Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας και Πρόεδρος της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, και εκπρόσωποι ιατρικών ομίλων και θεραπευτηρίων που μετέχουν στον φορέα.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.