Monday, April 30, 2018

Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ»
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018
Η ημέρα της Πρωτομαγιάς, αποτελεί ορόσημο του αγώνα των εργαζομένων: για σεβασμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, για τη διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας, για τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Η φετινή Πρωτομαγιά συμπίπτει με την κορύφωση της πολυμέτωπης κρίσης που βιώνει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια. Στο διάστημα αυτό αυξήθηκε υπερβολικά η ανεργία, επιδεινώθηκαν οι εργασιακές σχέσεις σε όλους τους τομείς, καθηλώθηκε η ανάπτυξη, δοκιμάστηκε η συνοχή της κοινωνίας.
Σε τούτη την επώδυνη οικονομική συγκυρία, με πνεύμα αλληλεγγύης και διαρκή προσπάθεια, βρισκόμαστε ως Σύλλογος στο πλευρό των εργαζομένων και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Διεκδικούμε νέες θέσεις εργασίας, συλλογικές συμβάσεις, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, που να σηματοδοτείται με ουσιαστικές πράξεις και συλλογική δράση.
Καλούμε όλους και όλες τους δημοκράτες εργαζόμενους στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα δημοκρατικά σωματεία της περιοχής μας, την Τρίτη 1η Μάη έξω από το Εργατικό Κέντρο στις 12μ.μ.
Πάτρα, 30.4.2018

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
             Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας



Δη μήτρης Καραγεωργ όπουλος                                 Κωνσταντίνος Τσιμεράκης

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.