Sunday, April 22, 2018

«Κόλαση» στη Ριζούπολη, απίστευτα πράγματα με Μάριν - Πήγε να φύγει από το γήπεδο, τι τον «τρέλανε»


Σε ποιον θέλει να κάνει μήνυση και ποιος τον κράτησε στο γήπεδο.
Ο Ολυμπιακός έχασε με 1-0 από τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και αποχαιρέτισε οριστικά την δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά και τη νίκη του ΠΑΟΚ με ανατροπή κόντρα στην Ξάνθη.


Οι Πειραιώτες ήταν σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε να αντιδράσουν ποτέ στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν από τον Αλμπάνη, μόλις τριάντα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο έχουν δίκιο να φωνάζουν για τις λάθος αποφάσεις του διαιτητή Κατσικογιάννη.

Ο Ολυμπιακός φωνάζει για τρεις παραβάσεις πέναλτι στη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα δύο στις καθυστερήσεις. Η πρώτη αφορά την επέμβαση του Χουάντερσον στα πόδια του Κούτρη στο 9ο λεπτό, φάση στην οποία τραυματίστηκε μάλιστα ο νεαρός αμυντικός.

Οι άλλες δύο ήταν στο 91’ και η πρώτη είναι η ανατροπή του Ανδρούτσου από τον Στάθη και η δεύτερη το χέρι του Κοντοέ σε κοντινό σουτ του Νικολάου, στη μικρή περιοχή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μάλιστα, αντιλήφθηκαν άμεσα τι είχε συμβεί και… όρμησαν στον Κατσικογιάννη που δεν είδε τι συνέβη και έδειξε κόρνερ.

Ο Μάριν, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε η φάση, έτρεξε… σφαίρα πάνω στον διαιτητή φωνάζοντας για το χέρι και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για την διαμαρτυρία του, ωστόσο ο Γερμανός δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ήθελε να αποχωρήσει από το γήπεδο, με τον Χρήστο Κόντη τελικά να τον συγκρατεί εντός αγωνιστικού χώρου!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λένε στον Ολυμπιακό, ο Γερμανός άσος είναι αποφασισμένος να τραβήξει το θέμα στα άκρα, καθώς θέλει να κάνει μήνυση στον διαιτητή για τον έσπρωξε!

ΠΗΓΗ: sportdog.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.