Monday, April 30, 2018

Η ΥΜΑΘ κα Κόλλια-Τσαρουχά χαιρέτισε την ομιλία του Πρέσβη των ΗΠΑ και τόνισε την ανάγκη για την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία



Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χαιρέτισε χθες, Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, την εκδήλωση-ομιλία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Geoffrey Pyatt, με τίτλο “U.S. Investments in Northern Greece and their Impact on Regional Geopolitics”, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων Βορείου Ελλάδος. Η Υφυπουργός αναφέρθηκε στις πολυεπίπεδες σχέσεις των Η.Π.Α. και της Ελλάδας και στο σημαντικό ρόλο της χώρας μας ως αποφασιστικός παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή της ΝοτιοΑνατολικής Μεσογείου. Η Υφυπουργός κα Κόλλια-Τσαρουχά τόνισε επίσης την ανάγκη να σταματήσει το συντομότερο δυνατόν η παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών στην Τουρκία.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.