Sunday, April 29, 2018

Πανσερραϊκός BC: Νικηφόρο φινάλε στο Πρωτάθλημα!


Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2017-2018
Ρούπελ Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 56 - 73
 «Νικηφόρο φινάλε στο Πρωτάθλημα!»

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και βαθμολογικά αδιάφορο για τους δύο αντιπάλους, τα «λιοντάρια» αντιμετώπισαν την ομάδα του Ρούπελ στο γειτονικό Σιδηρόκαστρο με κίνητρο το γόητρο της ομάδας!
Με δεδομένο την πολύ καλή απόδοση που είχε το «Οχυρό» στον αγώνα του α’ γύρου το προπονητικό επιτελείο του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ήταν υποψιασμένο για το παιχνίδι και με «όπλο» την πίεση σε όλο το γήπεδο από την αρχή του αγώνα προσπάθησε να περιορίσει τους αντιπάλους και να τους αναγκάσει να κάνουν το λάθος. Το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι «κόκκινοι» να προηγηθούν στο σκορ με «βραχεία κεφαλή» (29-33). Στην τρίτη περίοδο, συνεχίζοντας με την ίδια τακτική, αλλά και υπομονή στην προσπάθειά τους, η διαφορά αυτή άνοιξε στους 16 πόντους (38-54) και έκρινε ουσιαστικά τον νικητή του αγώνα.


Κοκολιός: «Πετύχαμε τη νίκη γοήτρου που θέλαμε»

Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκολιός που ολοκληρώνει την πρώτη σεζόν του «νέου» Πανσερραϊκού με ρεκόρ νικών 20-2 στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, δήλωσε με το πέρας της αναμέτρησης: «Κατά διαστήματα, και όταν η συγκέντρωση μας στην άμυνα ήταν σε υψηλά επίπεδα, καταφέρναμε και κλέβαμε τις μπάλες ή αναγκάζαμε τον αντίπαλο στο λάθος. Υπήρχαν ωστόσο και στιγμές ολιγωρίας, κυρίως επιθετικές, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε σωστές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων. Παρ’ όλα αυτά πετύχαμε τη νίκη γοήτρου που θέλαμε και συνεχίζουμε στους αγώνες play off με αντίπαλο την ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχοντας βέβαια εξασφαλίσει το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας».

Δεκάλεπτα: 17-16, 12-17, 09-21, 18-19 (τελικό: 56-73)
Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός): Σταματόπουλος 5, Ιακωβίδης 11, Γεωργιανός 12(1), Αποστολίδης, Καρασαββίδης 9(1), Κοπίλης 7(1), Τσανάκας 5(1), Χατζηστεφάνου 13 (4), Χατζηανδρέου 8, Γιοβάνης 2, Φραγκούλης 14 (1).
Μ.V.P. Γεωργιανός Νίκος

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.