Tuesday, April 24, 2018

Εξαρθρώθηκε «οικογενειακή επιχείρηση» διακίνησης λαθραίων τσιγάρων


Συνελήφθησαν τρεις ομογενείς (πατέρας-μητέρα-κόρη)
Εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από (4.000) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα
Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επισταμένη έρευνα, συνέλαβαν τρία μέλη οικογένειας, τα οποία είχαν συστήσει «επιχείρηση» εμπορίας λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για τρεις ομογενείς ηλικίας 62 (πατέρας), 63 (μητέρα) και 37 (κόρη) ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 47χρονου ομογενή (συζύγου της 37χρονης) σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.


Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες προχθές (21-04-2018) εντοπίσθηκαν ο 62χρονος και η 63χρονη να εξέρχονται από την οικία τους στην περιοχή της Μενεμένης και να έχουν στην κατοχή τους (2) τσάντες που περιείχαν (218) λαθραία πακέτα τσιγάρα και (19) συσκευασίες καπνού.
Επίσης, στο εσωτερικό αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 62χρονου, καθώς και στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (1.172) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (59) συσκευασίες καπνού.
Ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα όπου διαμένει η κόρη τους με τον 47χρονο σύζυγό της στην περιοχή των Αμπελοκήπων, καθώς και σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 47χρονου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο ο 62χρονος, όπου εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (2.640) λαθραία πακέτα τσιγάρα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.