Saturday, April 21, 2018

Η ευχή του Γιώργου Αρετόπουλου για τα 2 χρόνια Πλεύσης Ελευθερίας


Δύο χρόνια Πλεύση!
Η ευχή του Γιώργου Αρετόπουλου για τα 2 χρόνια Πλεύσης Ελευθερίας
Στείλε κι εσύ τη δικιά σου ευχή για την Πλεύση και την Ελευθερία!!!
Γεώργιος Αρετοπουλος (Aretopoulos Georgios):
Στις 19 Απριλίου 2016 ανακοινώθηκε η ίδρυση της Πλεύσης Ελευθερίας.
2 χρόνια Πλεύση Ελευθερίας
2 χρόνια Πλεύση με πυξίδα την ιδρυτική της διακήρυξη, σκοπός της δράσης του κινήματος είναι: Η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η Διαφάνεια, τα Δικαιώματα, η Διαγραφή του χρέους και η Διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.


2 χρόνια προσπάθειας κόντρα στο Μνημονιακό μπλοκ και αποκλεισμού από όλα τα συστημικά ΜΜΕ εμείς συνεχίζουμε. Το καράβι έχει ταξίδι ακόμα, κάποιοι επιλέγουν στη διάρκεια του ταξιδιού να αποβιβαστούν.
Στη μάχη που δίνουμε, μετριέται ο καθένας για τις αντιστάσεις και το κουράγιο του, κάποιοι άλλοι φίλοι αποφασίζουν να επιβιβαστούν και να συμμετέχουν στην Πλεύση προς την Ελευθερία, ΕΜΕΙΣ συνεχίζουμε δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση ο προορισμός του ταξιδιού είναι ξεκάθαρος.
Πλεύση Ελευθερίας Χρόνια πολλά!
Αυτός που ταξιδεύει μόνος του, μπορεί να ξεκινήσει σήμερα. Αλλά αυτός που ταξιδεύει με κάποιον άλλον πρέπει να περιμένει μέχρι να ετοιμαστεί κι ο άλλος και γι’ αυτό μπορεί να πάρει χρόνο προτού φύγουν.
Χενρυ Ντέιβιντ Θορο.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.