Monday, October 7, 2019

Νίκη και στο τελευταίο φιλικό για τα «λιοντάρια»!


8ο Φιλικό Προετοιμασίας
Νίκη και στο τελευταίο φιλικό για τα «λιοντάρια»!
Απόλλων Καλαμαριάς - Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 62-82

        Με νίκη έκλεισαν τον κύκλο των φιλικών τους, τα «λιοντάρια» επικρατώντας επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον αγώνα που διεξήχθη χθες το απόγευμα, στο Κλειστό της Καλαμαριάς. 
        Ειδικότερα, στην τελευταία φιλική του αναμέτρηση, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι αναμετρήθηκε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έναν αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκ νέου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πετυχαίνοντας ευρεία νίκη με σκορ 62-82. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό, με τις δύο ομάδες να παίζουν στα όρια του φάουλ. Αγωνιστικά, η λήξη της α΄ περιόδου βρήκε προηγούμενους τους «γηπεδούχους» με βραχεία κεφαλή στο σκορ (20-19). Από τη δεύτερη περίοδο, ωστόσο οι «κόκκινοι» βρήκαν ρυθμό και πατώντας «γκάζι» πέτυχαν διψήφια διαφορά πόντων υπέρ τους με τη λήξη του ημιχρόνου (37-52), διαφορά η οποία αυξήθηκε στην επανάληψη, με τα «λιοντάρια» να μένουν στη θέση του «οδηγού» μέχρι και το τέλος του αγώνα. 


Κοκολιός: Ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος!

Ο προπονητής της ομάδας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι Φώτης Κοκολιός δήλωσε, μετά το πέρας της αναμέτρησης: «Με το φιλικό αυτό κλείνει ο "μικρο-κύκλος" της προετοιμασίας, και από Τρίτη ξεκινάει επίσημα η αγωνιστική περίοδος. Το τέλος αυτού του κύκλου μας βρήκε να παίζουμε με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μια σκληρή ομάδα με αρκετούς νεαρούς αθλητές και με έναν coach που ξέρει καλά την κατηγορία. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες στο «ένας εναντίον ενός» στο όριο του φάουλ. Κρατάμε ως θετικό για την άμυνά μας το γεγονός ότι τηρήσαμε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο μας μην επιτρέποντας ξεμαρκάριστα σουτ αντιπάλων ενώ για την επίθεση τις extra πάσες που μας δίνανε ελεύθερα σουτ. Συνεχίζουμε και ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.»
Με το βλέμμα στην πρεμιέρα!
Μετά από 7 εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, φιλικών αγώνων και καθημερινής δουλειάς στο γήπεδο, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι μπαίνει αυτή την Κυριακή (13/10), στη μάχη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αντιμετωπίζοντας σε ένα δυνατό τοπικό ντέρμπι, τους Ικάρους Σερρών στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας.

Δεκάλεπτα: 20-19, 37-52, 45-63, 62-82

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.