Monday, October 7, 2019

«Συνάντηση Γιώργου Γεωργαντά με τους επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κιλκίς»


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κιλκίς, κ. Τσάγκαλο, τον Υποδιοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, κ. Πολιτίδη, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, κ. Γκαντίδη και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ., κ. Σαλαβασίδη.


Ο κ. Γεωργαντάς συνεχάρη τους εκπροσώπους της πυροσβεστικής ηγεσίας για τον αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των πρόσφατων περιστατικών στο Νομό, ενώ οι διοικητές παρουσίασαν, από την πλευρά τους, στον Βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Νομού, κυρίως ως προς την έλλειψη λειτουργικών πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς πολλά είναι παλαιά και ακινητοποιημένα.
Ο κ. Γεωργαντάς επικοινώνησε άμεσα με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας αλλά και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να αναζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαν να λυθούν τα προβλήματα και να αποκατασταθούν οι ελλείψεις, με σκοπό οι πυροσβεστικές υπηρεσίες του Κιλκίς να είναι σε πλήρη λειτουργική ετοιμότητα κατά την επόμενη αντιπυρική περίοδο.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.