Saturday, October 5, 2019

Πανσερραϊκός και ΚΡΙ ΚΡΙ συνεχίζουν και φέτος μαζί!



Πανσερραϊκός Κρι Κρι: Μια ομάδα, μια παρέα, μια «οικογένεια»
        Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κρι Κρι Α.Ε. θα είναι ο Μέγας Χορηγός του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού! Η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών πιστοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το βράδυ της Τετάρτης, όταν οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Τσινάβος, με αφορμή την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος, δεξιώθηκαν την ομάδα στη φιλόξενη «Κάππαρη» που φημίζεται για την υψηλή γαστρονομία της.


 Στο δείπνο αυτό, εκτός από τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο (Φ. Κοκολιός, Ά. Ανδρεάδης και Β. Χρυσανθίδης), παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της διοίκησης τόσο του Πανσερραϊκού (Θ. Μηλούσης και Θ. Αρναούτογλου), όσο και της Α.Ε. Σερρών (Κ. Βέρρος), δηλαδή των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας που συμπορεύονται πλέον στις δράσεις τους!
Οι παραβρισκόμενοι απήλαυσαν το δείπνο τους μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό και «οικογενειακό» κλίμα, θέτοντας τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς! Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι κ. Παναγιώτης Τσινάβος ευχήθηκε σε όλους υγεία και επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας, ενώ έδωσε το σύνθημα «Πάμε για την κορυφή»! 




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.