Sunday, October 6, 2019

Πανσερραϊκός: Ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.
Ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο
Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Α.Ε. Σερρών: 35-60

      Την ήττα γνώρισαν στην Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εφήβων τα «λιοντάρια», από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΣ, η οποία θεωρούταν φαβορί της αναμέτρησης, μιας και συμμετέχει και στο Πρωτάθλημα Ανδρών σχεδόν με το ίδιο ρόστερ. Σαν αποτέλεσμα η εφηβική ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι  -η οποία να σημειωθεί ότι απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από παίδες-  ηττήθηκε με σκορ 35-60. 
        Παρά την ήττα, ο coach της ομάδας Β. Σαμαράς έμεινε ικανοποιημένος από την ενέργεια και προσπάθεια των παιχτών, απέναντι σε ένα πιο έτοιμο και μεγαλύτερο ηλικιακά αγωνιστικό σύνολο, καθώς και από το γεγονός ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαρνάκας - Κούμλιαλης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-18, 18-40 (ημ.) 21-52, 35-60 (τελικό)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ (Σαμαράς): ΛΕΦΑΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΦΑΡΔΕΛΛΑΣ, ΛΑΤΣΙΟΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝ., ΤΖΙΛΕΡΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΚΟΤΣΑΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
ΑΕΣ (Ιωσηφίδης): ΜΙΧΟΣ, ΔΗΜΑΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ, ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΤΑΣ, ΠΛΑΚΑΝΔΑΡΑΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΟΒΑΝΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΖΑΡΙΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.