Sunday, October 6, 2019

Νικηφόρα πρεμιέρα για το εφηβικό της ΑΕΣ


Πρωτάθλημα Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 
Νικηφόρα πρεμιέρα για το εφηβικό της ΑΕΣ
Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Α.Ε. Σερρών: 35-60


  Με το «δεξί» ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι «γαλάζιοι» έφηβοι, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν με ευκολία έναντι του αντιπάλου τους στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.


   Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος η εφηβική ομάδα της ΑΕΣ επιβλήθηκε με σκορ 35-60 της αντίστοιχης εφηβικής ομάδας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, στο παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο κλειστό της Ομόνοιας.
     Ο αγώνας δεν επιδέχεται κριτικής καθώς οι «γαλάζιοι» έφηβοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, κατακτώντας με άνεση τη νίκη, μιας και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα. 
Αξιοσημείωτα του αγώνα: 
  • Η συμμετοχή δύο παίδων στον αγώνα (ΜΙΧΟΣ - ΤΣΕΛΙΟΣ) 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαρνάκας - Κούμλιαλης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-18, 18-40 (ημ.) 21-52, 35-60 (τελικό)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ (Σαμαράς): ΛΕΦΑΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΦΑΡΔΕΛΛΑΣ, ΛΑΤΣΙΟΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝ., ΤΖΙΛΕΡΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΚΟΤΣΑΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
ΑΕΣ (Ιωσηφίδης): ΜΙΧΟΣ, ΔΗΜΑΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ, ΠΟΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΝΤΑΣ, ΠΛΑΚΑΝΔΑΡΑΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΟΒΑΝΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΖΑΡΙΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.