Monday, June 26, 2017

Σέρρες: 13 χρόνια κάθειρξης στον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθήτρια δημοτικού!

Ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος δασκάλου ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος 13χρονης μαθήτριας του, στις Σέρρες.
Ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο κατά πλειοψηφία αλλά βρέθηκε ξανά στο εδώλιο μετά από έφεση που ασκήθηκε από την εισαγγελέα Μαρία Τιντικάκη.
Ο 52χρονος δάσκαλος, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση, κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της «κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση» και της «αποπλάνησης παιδιού νεότερου των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ασέλγησε σε βάρος μαθήτριας από το 2011 έως το 2014, όταν το κορίτσι πήγαινε στην Ε’ και ΣΤ’ τάξη δημοτικού καθώς και στην 1η τάξη του Γυμνασίου.
Στην απολογία του, ο 52χρονος αρνήθηκε εκ νέου τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή με τη συγκεκριμένη μαθήτρια και απέδωσε τις κατηγορίες στη φαντασία της ανήλικης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.