Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

4ο Ετήσιο Event Επιδείξεων του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Όταν το φωτογραφικό υλικό είναι τόσο πολύ και τόσο εκτεταμένο, είναι λογικό το Δελτίο Τύπου να αργεί…..
Άξιζε όμως τον κόπο…
Ευχαριστούμε το Photorama για την απόλυτη κάλυψη της βραδιάς της 16ης Ιουνίου.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου βρήκαν το 4ο Ετήσιο Event του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ να είναι πλέον ιστορία και να καθιερώνεται στη συνείδηση του τοπικού και όχι μόνο κοινού.
Με την προσέλευση να πιάνει ποσοτικά τετραψήφιο αριθμό και την επίδειξη όλων των σπουδαστών μας από όλες τις ειδικότητες να αφήνουν άφωνους επαγγελματίες του χώρου και καλεσμένους….νιώθουμε ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση.
Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη οι σπουδαστές και οι σπουδάστριές μας, φιλοξένησαν, δεξιώθηκαν και διασκέδασαν στο πολυτελές ΠΑΝΘΕΟΝ στη Λουτρόπολη Αριδαίας, τους παρευρισκόμενους που έκαναν τον κόπο να φτάσουν στην πιο όμορφη άκρη της Πέλλας μας.
Κι αν η φιλοξενία είναι ταυτισμένη με την Ελλάδα και τους Έλληνες, τότε το βράδυ της Παρασκευής όλοι φρόντισαν να δείξουν τις ρίζες τους και τις αξίες τους.
Ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν και τον φωτογραφικό φακό να παίξει με τα φώτα, τις σκιάσεις και την αγωνία όλων για την έκβαση της βραδιάς.
Chef, Αρτοζαχαροπλάστες, Τουριστικά, Κομμωτές, Αισθητικοί, Τυροκόμοι, Εργοθεραπευτές, Συνοδοί Βουνού, Εκπαιδευτές και Διοίκηση σας παρουσιάζουν το 4ο Ετήσιο Event Επιδείξεων του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ…….
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία και συνέργεια


Για περισσότερες φωτο και πληροφορίες για το ΙΕΚ Αριδαίας δείτε εδώ! 343 φωτογραφίες 

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.