Tuesday, June 27, 2017

Μήνυμα Μ. Τζελέπη για την Απελευθέρωση της πόλης των Σερρών και του Σιδηροκάστρου


Συμπληρώθηκαν 104 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών και του Σιδηροκάστρου. Το κορυφαίο αυτό γεγονός αποτελεί ευκαιρία και αφορμή για όλους εμάς να μάθουμε από το παρελθόν μας και να αναστοχαστούμε όλοι μαζί, ενωμένοι την πορεία, το μέλλον του τόπου μας και τις προοπτικές μας.
Κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας, οι Σερραίοι υπήρξαν αληθινοί αγωνιστές, πάλεψαν σκληρά για να διασώσουν την γλώσσα και την θρησκεία και για να αποτινάξουν τον τουρκικό και βουλγαρικό ζυγό. Η Συμβολή τους υπήρξε καθοριστική στην Εθνική Παλιγγενεσία και στην επέκταση των συνόρων της ελληνικής Επικράτειας, με την εμβληματική φιγούρα του Εμμανουήλ Παππά.

Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων, παράλληλων Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της πόλης των Σερρών και του Σιδηροκάστρου. Τιμώ την μνήμη όλων.
Μιχάλης Τζελέπης
Βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν.Σερρών

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.