Tuesday, June 27, 2017

«Ευκαιρίες και προκλήσεις για βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου μέσω της βιολογικής γεωργίας» στο Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών με ομιλητή τον Αν. ΥΠΑΑΤ, Γιάννη Τσιρώνη

Στην εκδήλωση «Ευκαιρίες και προκλήσεις για βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου μέσω της βιολογικής γεωργίας» που θα πραγματοποιηθεί αύριο 28 Ιουνίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα μιλήσει ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την IFOAM EU, τον Σύλλογο Βιοαγορών Αττικής, τη ΔΗΩ και τη Βιοελλάς και θα επικεντρωθεί στην Κοινή Αγροτική Πολιτική και στην ανάπτυξη του βιολογικού τομέα στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση αναμένονται να συμμετέχουν φορείς από την τοπική διοίκηση και αυτοδιοίκηση της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και εκπρόσωποι οργανισμών και εταιρειών από τον τομέα της βιολογικής γεωργίας.


Ο Αν. υπουργός θα συμμετέχει ως ομιλητής στο πρώτο πάνελ με θέμα: «Μια ΚΑΠ για υγιείς φάρμες, υγιείς ανθρώπους και υγιή πλανήτη: το δημόσιο χρήμα πρέπει να παρέχει δημόσια αγαθά», το οποίο θα ξεκινήσει στις 9.30πμ και αφορά στην αναθεώρηση της ΚΑΠ μετά το 2020 και την ανάπτυξη του βιολογικού τομέα στην Ελλάδα.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.