Saturday, June 24, 2017

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων αναγνώρισε ότι οι Σκοπιανοί είναι Βούλγαροι (βίντεο)

Ο Ζόραν Ζάεφ αναγνώρισε για μια ακόμη φορά ότι οι Σκοπιανοί βουλγαρόφωνοι είναι Βούλγαροι, εγκαταλείποντας κατά τα φαινόμενα πλήρως τα μυθεύματα Γκρουέφσκι περί καταγωγής των Σκοπιανών από τους αρχαίους Μακεδόνες, οι οποίοι σύμφωνα με τις σκοπιανές παλαβομάρες δεν ήταν Έλληνες.
Ο νέος πρωθυπουργός των Σκοπίων, κατά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του τσάρου Σαμουήλ της Βουλγαρίας (958-1014), του εθνικού ήρωα των Βουλγάρων.
Το μνημείο που ο Ζόραν Ζάεφ κατέθεσε στεφάνι έχει επιγραφή που αναφέρει: «Σαμουήλ Τσάρος της Βουλγαρίας».
Φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνου δημοσιεύτηκαν τόσο στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης όσο και στα σλαβικά των Σκοπίων, χωρίς να σχολιάζουν περισσότερο την κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού.
Όμως, στις κοινές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ την Τρίτη (20 Ιουνίου) με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ο Σκοπιανός αναφέρθηκε στο σχέδιό του για κοινές εορτές και εκδηλώσεις που θα αναφέρονται στην «κοινή ιστορία» της πΓΔΜ και της Βουλγαρίας.
Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί με αγγλικούς υπότιτλους:

Zaev in Sofia 20 June 2017 https://youtu.be/TxiBsF9PREs

Πηγή: tribune.gr, thesecretrealtruth.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.