Tuesday, June 27, 2017

Κ. Γκιουλέκας: «Η κυβέρνηση εμπαίζει τους συμβασιούχους»

"Η κυβέρνηση εμπαίζει τους συμβασιούχους εν ψυχρώ!
Οι κυβερνώντες άφησαν μία κατάσταση να εξελιχθεί τόσο τραγικά για μικροκομματικούς, για πελατειακούς σκοπούς, και σήμερα βρίσκουν την πόρτα κλειστή από όλους.
Κρατούν όμηρο την κοινωνία, που βλέπει τα σκουπίδια να συσσωρεύονται στους δρόμους, κρατούν ομήρους και τους συμβασιούχους, οι οποίοι εμπαίζονται με τις ανανεώσεις και τώρα δεν μπορούν να πληρωθούν ούτε τα δεδουλευμένα τους!"
, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ.
"Η κυβέρνηση πάσχει από το εξής σύνδρομο: Όποιος της ασκεί κριτική, συνωμοτεί εναντίον της! Η αξιωματική αντιπολίτευση συνωμοτεί εναντίον της, οι δανειστές συνωμοτούν εναντίον της, ολόκληρη η κοινωνία συνωμοτεί εναντίον της...", υπογράμμισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συνέχισε, ερωτηθείς για το θέμα των συνομιλιών του Υπουργού Αμύνης με τον ισοβίτη:
"
Επιχειρήθηκε ευθεία ανάμειξη της κυβέρνησης σε θέματα Δικαιοσύνης. Ως αξιωματική αντιπολίτευση ακούσαμε τα μύρια όσα γιατί "τολμήσαμε" να ζητήσουμε εξηγήσεις γιατί ένας Υπουργός συνομιλούσε με έναν ισοβίτη! Αυτό χθες δεν φωτίστηκε και τα ερωτηματικά παραμένουν...".

Ο Κ. Γκιουλέκας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" 27-6-2017 https://youtu.be/LPLcNnwg8qQ

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.