Monday, June 26, 2017

Συνελήφθη 31χρονος σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς για εισαγωγή στην ελληνική Επικράτεια ποσότητας κάνναβης συνολικού βάρους 59 κιλών και 910 γραμμαρίων

Συνελήφθη 31χρονος σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς για εισαγωγή στην ελληνική Επικράτεια μεγάλης ποσότητας κάνναβης
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας εντόπισαν στην κατοχή του συνολική ποσότητα κάνναβης που αγγίζει τα 60 κιλά
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 31χρονου υπηκόου Αλβανίας, για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση προχθές (24-6-2017) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς, με τη συμμετοχή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, εντοπίσθηκε ο 31χρονος τη στιγμή που προσπαθούσε να αποκρύψει δύο σάκους που μετέφερε.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι οι σάκοι περιείχαν συνολικά 55 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 59 κιλών και 910 γραμμαρίων, τις οποίες είχε εισάγει νωρίτερα ο 31χρονος στην ελληνική Επικράτεια.
Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, o 31χρονος την 18-7-2016, παραβίασε τακτική άδεια που έλαβε από κατάστημα κράτησης της χώρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης, για παρόμοια αδικήματα.
Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.