Thursday, June 29, 2017

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Σερρών για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών

Η νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Σερρών, εύχεται ολόψυχα, Χρόνια Πολλά και Ένδοξα στην πόλη μας, που σαν σήμερα, το 1913, ενσωματώθηκε στον Εθνικό κορμό και μπόρεσε να αποτινάξει οριστικά τον Οθωμανικό ζυγό και να αντιμετωπίσει με την νικηφόρα βοήθεια του Ελληνικού στρατού, τη Βουλγαρική απειλή, που υποχωρώντας άφησε πίσω της μία πυρίκαυστη πόλη.
Χρόνια πολλά στους Σερραίους πολίτες που έχουν μάθει μέσα στις δυσκολίες, να αγωνίζονται, να διαπρέπουν και να ακτινοβολούν διεθνώς, με τις επιχειρηματικές και ακαδημαϊκές επιτυχίες τους.
"...Κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, οι Σέρρες αναδείχθηκαν σε σπουδαίο εμπορικό και πνευματικό κέντρο, παγκόσμιου φήμης. Η ονομασία «Αθήνα της Ανατολικής Μακεδονίας», που της είχε αποδοθεί, δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα...", όπως τονίζουν οι ιστορικοί της νεότερης εποχής.

Ελπίζουμε στο πρόσφατο μέλλον, οι τοπικοί και πολιτικοί παράγοντες, να φανούν αντάξιοι της ιστορίας και των αγώνων της πόλης μας και να βοηθήσουν, μαζί με την νεολαία του τόπου, στο να επιστρέψει ο τόπος μας εκεί που του ανήκει, στην ελίτ της τοπικής ανάπτυξης και καινοτομίας, σε βαλκανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.