Friday, June 30, 2017

Συνάντηση της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με τους εκπρόσωπους της Κοινοπραξίας που αναδείχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε, στο γραφείο της στο διοικητήριο, τους εκπροσώπους της κοινοπραξίας που αναδείχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης.
Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, υποδέχτηκε τους κ.κ.: Θεοφάνη Σωτήριο, Boris Benzel, Cedric Garnier, Marco Raniolo, Ίωνα Κουφοπαντελή και Μεριέττα Δοξοπούλου, οι οποίοι της παρουσίασαν τους στόχους και τα σχέδια της κοινοπραξίας για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που συνοψίζοντάς τα, τα περιέγραψαν με την επιδίωξη τους να αναδείξουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως το κυριότερο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Η Υφυπουργός κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά μεταξύ άλλων, δήλωσε:
Η επένδυση που γίνεται στον Ο.Λ.Θ. είναι μια από τις μεγαλύτερες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, αποτελώντας ταυτόχρονα βατήρα ανάπτυξης για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας. Η αξιοπιστία αλλά και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας επιβεβαιώνονται και με αυτή την επένδυση, ενισχύοντας παράλληλα τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για συνολική τοποθέτηση της Ελλάδας σε τροχιά ευημερίας.
Είναι αυτονόητο το ενδιαφέρον μου και η στήριξη που παρέχω σε αυτήν όπως και σε όλες τις προσπάθειες που βοηθούν τον τόπο μας να πετύχει τους στόχους του. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και η ίδια η Θεσσαλονίκη ανακτούν τον ιστορικό τους ρόλο ως σταυροδρόμι εμπορικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε μόλις στην αρχή μιας νέας ελπιδοφόρας και καλύτερης εποχής.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.