Wednesday, June 28, 2017

Μεγάλη επιτυχία στην 2η Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Βραδιά "ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες"

Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου! 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η 2η Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Βραδιά με τίτλο "ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες" τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στην κεντρική πλατεία πόλης. 

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας, πάραυτα, εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν την πλατεία του Σιδηροκάστρου, απολαμβάνοντας την εξαιρετική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου με την βοήθεια της ΑΠΟΔΡΑΣΙ, και με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης μας, "Ελευθέρια 2017". 

Όπως από πολλούς ειπώθηκε, ήταν πραγματικά ένα γλέντι του παλιού καλού καιρού…γεμάτο ελληνική παραδοσιακή μουσική και χορό υπό τους ήχους της εξαιρετικής παραδοσιακής κομπανίας, (Παναγιώτης Ελληνίδης-κλαρίνο, Σάκης Χατζηανδρέας-βιολί, τρομπέτα & καβάλ, Σάκης Γιώργου-λαούτο, τρομπέτα & τραγούδι, Νίκος Καραμανλής-κρουστά & τραγούδι) που μας ταξίδεψε με τον καλύτερο τρόπο, μουσικά, σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας. 


Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες, συντοπίτες και φίλους, οι οποίοι αψήφησαν τη βροχή και τελικά δικαιώθηκαν με την παραμονή τους στην πλατεία του Σιδηροκάστρου, συμμετέχοντας στο μεγάλο κύκλο του χορού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Να είστε όλοι καλά! 

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, για τη σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν απλόχερα στο σύλλογό μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι πάντα θα είμαστε δίπλα τους, όταν και όποτε μας χρειαστούν. 

Ως σύλλογος Βλάχων, έχουμε το χρέος να συνεχίσουμε..., ανανεώνοντας το ραντεβού μας με τη παράδοση, το χορό, το παλιακό γλέντι και το τραγούδι, του χρόνου στις 26 Ιουνίου 2018, όπου θα είμαστε και πάλι εκεί στην κεντρική πλατεία για τη 3η Μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά. Να είστε γεροί να ανταμώσουμε και πάλι στο μεγάλο κύκλο του χορού!


Αθανάσιος Κασελούρης, χοροδιδάσκαλος του συλλόγου! 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.