Friday, June 30, 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου Κάτω Ποροΐων


Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 Κάτω Ποροΐων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου 2017 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κάτω Ποροΐων Σερρών με διοργανωτή τον Θεόδωρο Ιωαννίδη, απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι αθλητές των συλλόγων  με την καθοδήγηση των προπονητών τους και την ενθάρρυνση των φιλάθλων  απόλαυσαν το ποδόσφαιρο.

Στόχος της διοργάνωσης είναι το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και όχι ο ανταγωνισμός στο χώρο του ποδόσφαιρου.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οι αθλητικοί σύλλογοι από την περιοχή της Δ.Ε. Κερκίνης του Δήμου Σιντικής: Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου, Θησέας Κάτω Ποροΐων, Τριεθνές Πλατανακίων, Μέγας Αλέξανδρος Καστανούσας και η ομάδα του Ιχώρ Rock Bar Κάτω Ποροΐων.
Από τον γειτονικό Νομό Κιλκισίου έλαβαν μέρος οι αθλητικοί σύλλογοι: Εθνικός Μουριών και Προμηθέας Αμαράντων.
Το Ιχώρ Rock Bar Κάτω Ποροΐων, νικητής του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου Κάτω Ποροΐων! 

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε το Ιχώρ Rock Bar Κ. Ποροΐων  που επικράτησε στον τελικό επί του αθλητικού συλλόγου Προμηθέα Αμαράντων που κατέκτησε τη 2η θέση.
Στην 3η θέση ο αθλητικός σύλλογος Εθνικός Μουριών, στην 4η θέση ο Θησέας Κ. Ποροΐων, στην 5η θέση η ομάδα του Τριεθνούς Πλατανακίων, στην 6η θέση ο Μέγας Αλέξανδρος Καστανούσας και στην 7η και τελευταία θέση ο  Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου.

Διαιτητής των αγώνων ήταν ο κ. Δημήτριος Γιατσίδης 


MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Σάκης Μουτεσίδης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον παλαίμαχο διαιτητή, κ. Χρήστο Θωμαΐδη.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στους αθλητές.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, ανεξαρτήτως θέσεων και αποτελεσμάτων, τόσο για την αγωνιστικότητα τους όσο και για την ηθική αξία των αθλητών τους.

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:
Προημιτελικά 24-6-17
Θησέας Πορροΐων - Μέγας Αλέξανδρος Καστανούσας 2 - 1
Εθνικός Μουριών - Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου 5 - 2
Ιχώρ Rock Bar Κ. ΠοροΐωνΤριεθνές Πλατανακίων 2 - 1
Ο Προμηθέας Αμαράντων πέρασε άνευ αγώνος.
Στα ημιτελικά 25-6-17
Θησέας Πορροΐων - Ιχώρ Rock Bar Κ. Ποροΐων 2 – 5
Εθνικός Μουριών - Προμηθέας Αμαράντων 2 - 4
Στον τελικό 25-6-17
Ιχώρ Rock Bar Κ. Ποροΐων - Προμηθέας Αμαράντων 6-4
Συνέντευξη του διοργανωτή 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 8Χ8 Κάτω Πορροΐων, Θεόδωρου Ιωαννίδη, απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας στον αρθρογράφο της Γραφίδας Σιντικής και του Θάρρους της Σιντικής κ. Χρήστο Κατσαρό, (24.6.2017).
Χρήστος Κατσαρός: Κύριε Ιωαννίδη, μπορείτε να μας κάνετε μια δήλωση για το τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 που διοργανώνετε στα Κάτω Πορόια κάθε καλοκαίρι;
Θεόδωρος Ιωαννίδης: Καταρχάς, θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ, μας τιμάτε ιδιαίτερα σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Προσπαθούμε να καθιερώσουμε κάθε χρόνο εδώ ένα τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 με ομάδες της περιοχής. Είναι το δεύτερο τουρνουά που διεξάγουμε για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι. Σε σχέση με τις συμμετοχές των ομάδων, δεν μπορώ να πω, είμαι ευχαριστημένος, αν και θα θέλαμε περισσότερη βοήθεια από τον Δήμο. Δεν θέλω να αναφερθώ στον εαυτό μου, δεν μου αρέσει αυτό, το μόνο που έχω να πω είναι ότι αγαπάω αυτό που κάνω γιατί ασχολούμαι με το αντικείμενο εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα έχω παίξει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια ξεκινώντας από αυτά εδώ τα μέρη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, λόγω της δουλειάς μου. Τώρα σαν συνταξιούχος πλέον θέλω και προσπαθώ να μεταδώσω κάποια πράγματα στη νεολαία.
Χρήστος Κατσαρός: Τα αθλητικά σωματεία της περιοχής βοηθάνε καθόλου το έργο σας;
Θεόδωρος Ιωαννίδης: Κοιτάξτε, δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά τώρα σε αυτό το θέμα, αλλά υπάρχουν κάποιοι φίλοι, οι οποίοι είναι μετρημένοι και αυτοί και οι οποίοι με βοηθάνε.
Βεβαία στο ξεκίνημα όλης της προσπάθειας, δεν μπορώ να πω, χωριανοί βοήθησαν με αυτό που μπορούσαν, είτε οικονομικά είτε ηθικά, όπως θέλετε πέστε το, και κάποιοι άλλοι φίλοι από την περιοχή, τους οποίους και ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να κάνω ούτε τον ζητιάνο γιατί οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Προσπαθώ μόνος μου περισσότερο να κάνω ότι μπορώ, γιατί μου αρέσει αυτό που βλέπω εδώ τώρα, που έχουν έρθει τόσα νέα παιδιά και παρουσιάζουμε αυτή μας την προσπάθεια στην οποία, και το ξανατονίζω, θα μπορούσε ο δήμος να ήταν πολύ κοντά μας, όχι μόνο για το τουρνουά αλλά και για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που δεν θέλω να το αναφέρω.
Χρήστος Κατσαρός: Σε μια άλλη συνέντευξη;
Θεόδωρος Ιωαννίδης: Σε μια άλλη συνέντευξη μπορούμε να μιλήσουμε για αρκετά πράγματα. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την τιμή που μας κάνατε να παραβρεθείτε στο σημερινό τουρνουά.

Συνέντευξη διοργανωτή τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 Κ. Πορροΐων Θ. Ιωαννίδη 24.6.17 https://youtu.be/RHdGS7fwFVE

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα






Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου 

Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου 

Ο διαιτητής με τον διοργανωτή 

Στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Μουριών - Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου

Στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Μουριών - Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου

Στιγμιότυπα από τον αγώνα Εθνικός Μουριών - Άτρωτος Αχιλλέας Μοναστηρακίου



























Επισημάνσεις…
Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος
Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055
Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779
E-mail: xrhstos_katsaros@yahoo.gr
Ιστότοπος: Web node http://christos-a-katsaros74.webnode.gr/ 
Σελίδα Profile on Face book: Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Twitter: Christos A. Katsaros @Chris_Sintiki https://twitter.com/Chris_Sintiki
Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ http://grafida-sintikis.blogspot.gr/




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.