Tuesday, June 20, 2017

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών πραγματοποίησε ο Μ. Τζελέπης

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης πραγματοποίησε συνάντηση, σήμερα, Τρίτη 20-6-2017 με τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Σερρών (ΤΕΦΑΑ), κ. Λευτέρη Κέλλη, στον χώρο του Τμήματος.
Σκοπός της επίσκεψης του Βουλευτή ήταν η ενημέρωσή του από τον Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Σερρών ως προς την λειτουργία του Τμήματος, τις ελλείψεις ή μη ως προς το διδακτικό προσωπικό και τις υποδομές.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Τζελέπης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Ήταν μία καθ’ όλα εποικοδομητική συνάντηση. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την αυξημένη εισαγωγή των σπουδαστών κατά 50% τα τελευταία χρόνια στο τμήμα του ΤΕΦΑΑ Σερρών. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την ενημέρωση, διαπιστώνεται η ανάγκη κάλυψης οργανικών θέσεων έστω και με την μορφή αποσπάσεων από άλλες υπηρεσίες, όπως επίσης απαιτείται και η δημιουργία επιπλέον υποδομών. Περιμένω ένα αναλυτικό σημείωμα από τον Πρόεδρο των ΤΕΦΑΑ προκειμένου να προβώ σ’ όλες τις απαραίτητες Κοινοβουλευτικές ενέργειες για την επίλυση αυτών των ζητημάτων. Η στήριξη των Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στον Ν. Σερρών αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας, καθώς αφορά την εκπαίδευση των παιδιών μας αλλά παράλληλα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.