Tuesday, June 20, 2017

Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Σερρών: Για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Ανακοίνωση Ν.Ε. Ανασυγκρότησης Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Σερρών
Ως Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Σερρών, με αφορμή τους σημερινούς εορτασμούς της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων, ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον, οι εορτασμοί της ημέρας αυτής να μην έχουν ουσιαστικό λόγο, καθώς ευελπιστούμε στην γρήγορη, ολοκληρωτική και άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος διεθνώς.


Συντασσόμαστε και συνυπογράφουμε τα ψηφίσματα και τις δεσμεύσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Προσφυγικό και χαιρετίζουμε τη δραστηριοποίηση της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες, σε διακρατικό επίπεδο.

Απαιτούμε και διεκδικούμε, κανένας άνθρωπος δίχως πατρίδα, σπίτι και ιθαγένεια και καμία ζωή να μην αντιμετωπίζεται ως λαθραία.

Οι καταστατικές μας αξίες, ως ένα κίνημα που σέβεται και αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη σημαντικότητα της ανθρώπινης ζωής, όπως επίσης και η κοινωνικοπολιτική μας ηθική, δεν μπορούν παρά να μας δεσμεύσουν δημοσίως, για δράσεις, πολιτικούς αγώνες και έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, στις Προσφυγικές Δομές της χώρας μας.

Τις επόμενες μέρες, η νεοσύστατη Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σερρών, εγγυάται για ανακοίνωση δράσεων και συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς, σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, για να τοποθετηθούμε πολιτικά, με τις θέσεις μας, επί της λύσης του ζητήματος και να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αρχικά στις Σερραϊκές Δομές Φιλοξενίας.

Καλούμε, όλους τους αλληλέγγυους πολίτες του Νομού μας, να αγωνιστούμε μαζί προς αυτή την κατεύθυνση, δίχως κομματικές παρωπίδες και ιδεοληψίες.


Μετά τιμής,
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σερρών 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.