Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Εξιχνιάσθηκαν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Σερρών

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, οδήγησε στην εξιχνίαση 7 περιπτώσεων διάρρηξης σπιτιών και στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 22χρονος το βράδυ της 21 προς 22 Μαΐου του 2017 διέρρηξε οικία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε είδη ένδυσης και δύο ποδήλατα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, ενώ ενέχεται σε ακόμη 6 περιπτώσεις απόπειρας κλοπής από σπίτια που έγιναν το χρονικό διάστημα από 13 Μαΐου έως 4 Ιουνίου του 2017 σε δύο περιοχές των Σερρών.
Σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος είχε συλληφθεί την 08-06-2017 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και είναι ήδη έγκλειστος καταστήματος κράτησης για παρόμοια αδικήματα.
Ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.