Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ψωμιάδης για Μητσοτάκη: Καλό ταξίδι πρόεδρε μου

Στην Εξόδιο Ακολουθία του τέως Πρωθυπουργού και Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 31/5 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών θα παραστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε:
 «Έφυγε από κοντά μας ο τελευταίος των μεγάλων της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο άνθρωπος που δίδαξε ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα, προασπιζόμενος τα εθνικά μας συμφέροντα, κάνοντας πράξη την εθνική συμφιλίωση, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια τον ελληνικό λαό, τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά μας.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που με τίμησε με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του πολεμήθηκε όσο λίγοι. Αυτό είναι το κόστος που καλούνται να πληρώσουν διαχρονικά όσοι θέλουν να αλλάξουν πραγματικά την Ελλάδα, αυτοί που επιλέγουν τις επώδυνες αλήθειες από τα βολικά, εύπεπτα ψέματα.
Και η Ιστορία έγραψε, πως τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει το έργο του, το όραμα του. Ίσως σήμερα να ήταν όλα αλλιώς, δεν θα είχαμε μπει στην εποχή των Μνημονίων.
Καλό Ταξίδι Πρόεδρε μου, εσύ έπραξες στο ακέραιο το καθήκον σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.