Monday, August 14, 2017

Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Χαλκιδική για διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων

Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων που έγιναν από αρχές Ιουλίου
Με κατσαβίδι παραβίαζαν τα οχήματα και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κοσμήματα, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, οδήγησαν στη σύλληψη 2 αντρών ηλικίας 20 και 25 ετών, καθώς και μίας 25χρονης γυναίκας, όλοι τους ημεδαποί, για πολλές κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, χθες (13-8-2017) το μεσημέρι επιβαίνοντας τα παραπάνω άτομα σε όχημα, προσέγγισαν σταθμευμένο όχημα λουόμενου σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής και σπάζοντας το παράθυρο με κατσαβίδι, αφαίρεσαν ένα σακίδιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και διάφορα προσωπικά είδη.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν λίγο αργότερα σε κοντινή περιοχή και να συλληφθούν. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, ενώ εντοπίστηκε και το κλεμμένο σακίδιο σε δασική περιοχή, που είχαν απορρίψει νωρίτερα.
Από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα ενεργώντας από αρχές Ιουλίου του 2017, διέπραξαν ακόμα 8 διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα λουόμενων στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες.
Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, καθώς και ένα κατσαβίδι που βρέθηκε στην κατοχή τους.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.