Sunday, August 13, 2017

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι στην Πιερία για την καταπολέμηση του παρεμπορίου

Συνελήφθησαν 14 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 17.000 είδη παρεμπορίου
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.
Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (12 Αυγούστου 2017) από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, συνελήφθησαν σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας 9 υπήκοοι Μπαγκλαντές, 3 υπήκοοι Σενεγάλης και 2 υπήκοοι Πακιστάν, για παρεμπόριο.
Κατασχέθηκαν πάνω από 17.000 είδη παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης, υπόδησης, βραχιόλια, καπέλα, πορτοφόλια, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ζώνες, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.
Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.