Friday, August 11, 2017

Βασίλειος Μπαλάσκας: Απάντηση στην επιστολή της ΠΟΕΔΗΝ

Ο «αξιόπιστος»  πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ,  κ. Γιαννάκος, με δεδομένο ότι, λόγω καύσωνα είναι επίπονη η τέλεση υπαίθριων τηλεοπτικών shows, επέλεξε μια ανοιχτή επιστολή για να βρεθεί στο προσκήνιο, ικανοποιώντας έτσι το υπερτροφικό εγώ του και, ταυτόχρονα, συκοφαντώντας τη δημόσια υγεία και τους λειτουργούς της, για τους συνήθεις μικροκομματικούς σκοπούς, που όλος ο υγειονομικός κόσμος γνωρίζει.
Τις ημέρες του Αυγούστου, ο πληθυσμός, τον οποίο καλείται να καλύψει το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, αυξάνεται κατακόρυφα, με επακόλουθο την αύξηση των έκτακτων περιστατικών που χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης (ατυχήματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κλπ)
Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας αποφάσισε να διακόψει για λίγες ημέρες τη λειτουργία των τακτικών χειρουργείων Ορθοπεδικών-Νευροχειρουργικών, για τα  περιστατικά, δηλαδή, που δεν απειλείται η υγεία τους, προκειμένου το Νοσοκομείο να λειτουργήσει αποτελεσματικά και ταχύτατα, όπως ακριβώς επιτάσσει ο χαρακτήρας των έκτακτων περιστατικών.
Όταν ο κ. Γιαννάκος έζησε από κοντά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, δεν βρήκε μία λέξη για να σχολιάσει, διότι αυτό θα αποτελούσε θετική είδηση.
Αντί γι’ αυτό, επιλέγει, για ακόμα μία φορά, μέσα από κομματικά γραφεία,τη συγγραφή και διανομή επιστολών, που περιλαμβάνουν τα πάντα: από εξυπνακισμούς για Μαδούρους, μέχρι κυνήγι δράκων και μαγισσών. Το μόνο που απουσιάζει είναι το πραγματικό ενδιαφέρον για τις δημόσιες δομές υγείας της χώρας μας, τις οποίες συνεχώς ευτελίζει και απαξιώνει. Ίσως, επειδή αυτό του υπαγορεύουν οι καθοδηγητές του.
Η «αξιοπιστία» των επιστολών τέτοιου είδους έχουν βρει τη θέση που τους αρμόζει στη συνείδηση των συμπολιτών μας
Άρτα, 11/8/2017
Βασίλειος Μπαλάσκας
Διοικητής Γ. Ν.  Άρτας

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.