Sunday, August 13, 2017

Επίσκεψη του Ανδρέα Ριζούλη στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Καλαβρύτων

Το Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Καλαβρύτων στο πρώην κτίριο Μπουγά του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου, επισκέφθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης που σήμερα φιλοξενεί 24 άτομα. 
Ο Ελληνικος Ερυθρός Σταύρος διαχειρίστηκε μέχρι σήμερα με πολύ καλά αποτελέσματα τους πόρους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Σκοπός είναι το Κέντρο να περιέλθει στον έλεγχο του Υπουργείου Εσωτερικών. 
Η δομή ήταν οργανωμένη σε ένα κτίριο διαρρυθμισμένο και ικανό να στεγάσει τις ανάγκες των φιλοξενούμενων. Η ικανοποιητική παροχή των υπηρεσιών απο το προσωπικό (6 άτομα) μπορει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με στοχευμένη ενίσχυση υπαλλήλων. 
Ο Ανδρέας Ριζουλης μοίρασε δώρα στα παιδιά και συνομίλησε μαζί τους για το πως περνούν στην Ελλάδα και στο Κέντρο Φιλοξενίας. Εισέπραξε χαμόγελα απο χαρούμενα νέα προσώπα. 
Ο Ανδρέας Ριζούλης επισκέφθηκε και το νοσοκομείο των Καλαβρύτων και συνομίλησε με την διοικήτρια του νοσομείου. Διαπίστωσε ότι οι συνθήκες και η παροχή των υγειονομικών υπηρεσιών έχουν βελτιωθεί πολύ και σημαντικό ρόλο έπαιξε η δωρεά του ασθενοφόρου στη νοκοκομειακή μονάδα.
Στις 9/8 άλλωστε ο βουλευτής επισκέφθηκε το σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου όπου και ενημερώθηκε από τον διευθυντή των φυλακών για την κατάσταση και για ζητήματα που μπορούν να βελτιώσουν την λειτουργία του καταστήματος. 





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.