Monday, August 14, 2017

Λαϊκή Ενότητα: Ο δασικός πλούτος γίνεται στάχτη. Σταματήστε τους!

Η καταστροφή του δασικού πλούτου της χώρας και της περιουσίας των πολιτών, συνεχίζεται αμείωτη με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους αρμόδιους φορείς να παρακολουθούν το καταστροφικό έργο των πυρκαγιών, ως απλοί θεατές και να προσπαθούν απλώς να επιρρίψουν ευθύνες ο ένας στον άλλον ή να αποδίδουν τις πυρκαγιές σε φαντασιακά «οργανωμένα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας».
Παραβλέπουν σκοπίμως τις τεράστιες συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών, με την μείωση της χρηματοδότησης για έργα προστασίας του δασικού πλούτου, την έλλειψη εξοπλισμού και την υποστελέχωση των πυροσβεστικών υπηρεσιών.
Η αυτοθυσία των πυροσβεστών μας, δεν αρκεί για να αντιμετωπίσει από μόνη της τις τραγικές ελλείψεις και την ανικανότητα διαχείρισης της κρίσης από τους πολιτικά και θεσμικά υπευθύνους.
Τα φυσικά φαινόμενα (ενισχυμένοι άνεμοι) υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, απολύτως αναγκαία όμως είναι η πρόληψη και η έγκαιρη προετοιμασία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την Κυβέρνηση για την τεράστια οικολογική καταστροφή και ζητάει την επίρριψη ευθυνών στους αρμοδίους και την άμεση λήψη μέτρων πυροπροστασίας.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.