Sunday, August 13, 2017

Η «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΕΓΙΝΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ... ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΠΤΑ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΚΟ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ... - ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!


ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ»...! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ SITES, ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΜΕ ΠΗΓΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!
Άγνωστοι επέδραμαν τα χαράματα του Σαββάτου στα γραφεία της οργάνωσης αρωγής «White Helmets» (Λευκά Κράνη) στο Σαρμίν της επαρχίας Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία και εκτέλεσαν εν ψυχρώ επτά διασώστες.

Να σημειωθεί ότι οι διασώστες «Λευκά Κράνη» είναι ισλαμιστές και πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα. Στη δυτική κοινή γνώμη έχουν «πλασαριστεί» ως ήρωες που σώζουν μωρά, αλλά μέσα στα καθήκοντά τους είναι να «καθαρίζουν» και τις βρομιές των εξτρεμιστών, όπως να «εξαφανίζουν» τα ίχνη των εγκλημάτων πολέμου (ομαδικές εκτελέσεις κ.α.).

Η οργάνωση «Λευκά Κράνη» έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν τα γραφεία της μετά την επίθεση.

Οι σοροί των θυμάτων κείτονται μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Συνάδελφοί τους, που βρήκαν τα θύματα όταν πήγαν να αναλάβουν την πρωινή βάρδια, κλαίνε απαρηγόρητοι αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
«Εκτέλεσαν τους επτά διασώστες με σφαίρες στο κεφάλι», είπε ο Ράμι Αμπντέλ, επικεφαλής της φιλοϊσλαμιστικής ιστοσελίδας Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία εδρεύει στη Βρετανία και μεταδίδει τα νέα του πολέμου της Συρίας.

Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές ποιοι εκτέλεσαν τους διασώστες της Αλ Κάιντα, αφού κανείς δεν έχει αναλάβει μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές την ευθύνη.

Στην επαρχία Ιντλίμπ δραστηριοποιούνται ως επί το πλείστον ισλαμιστικές εξτρεμιστικές ομάδες, αλλά δεν αποκλείεται τα κίνητρα του μακελειού να ήταν εγκληματικά, αφού οι δράστες έκλεψαν δύο μικρά λεωφορεία, ασυρμάτους, καθώς και το έμβλημα των White Helmets, που ήταν αναρτημένο στην είσοδο των γραφείων.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησαν στο Twitter μέσα από τα γραφεία με τους εκτελεσθέντες:


Ακολουθεί εικόνα από την κηδεία τους. Οι συνάδελφοί τους προσεύχονται πάνω από τους τάφους τους:



Πηγή: tribune, stoxos.gr

1 comment:

  1. Ever wanted to get free Facebook Likes?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.