Thursday, August 10, 2017

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνελήφθη 52χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

Μαζί με έναν 52χρονο συνεργό του καλλιεργούσαν σε βαλτώδη έκταση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 432 δενδρύλλια κάνναβης
Εντοπίσθηκαν τη στιγμή που προσέγγιζαν τη φυτεία με βάρκα μέσω αρδευτικού καναλιού
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 52χρονος συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν οι δύο 52χρονοι χθες (8-8-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, να επιβαίνουν σε βάρκα και να προσεγγίζουν βαλτώδη έκταση μέσω αρδευτικού καναλιού, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν συνολικά 432 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων.
Αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, αντιστάθηκαν με σκοπό να διαφύγουν, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν άμεσα τον έναν 52χρονο, ενώ ο δεύτερος 52χρονος διέφυγε και αναζητείται να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.
Τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν η βάρκα που χρησιμοποίησαν, δύο βενζινοκίνητες γεννήτριες για το πότισμα των δενδρυλλίων, μία μηχανή ραντίσματος και άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια της φυτείας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 27,22 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.