Friday, August 11, 2017

Γιώργος Γεωργαντάς: «Ο διορισμός Παππά απάντηση της Κυβέρνησης στην ανάγκη για αποκομματικοποίηση του Κράτους»

Δήλωση του Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά.

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το 2012, με το άρθρο 6 του Ν. 4079/2012, θεσμοθέτησε ως κώλυμα τη συγγένεια α’ και β’ βαθμού για το διορισμό μετακλητών υπαλλήλων, ειδικών συμβούλων και συνεργατών στα πολιτικά γραφεία των μελών της Κυβέρνησης και των Υφυπουργών.
Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί τότε ότι μια επόμενη Κυβέρνηση το βαθμό συγγένειας θα τον καθιέρωνε ως απαραίτητο προσόν διορισμού για τις διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δημοσίου, των Οργανισμών και των Ανώνυμων Εταιριών δημοσίου συμφέροντος.
Η περίπτωση του κ. Στέλιου Παππά δεν παραβιάζει μόνο κατάφωρα κάθε έννοια πολιτικής και ηθικής δεοντολογίας. Καταστρατηγεί και κάθε έννοια αξιοκρατίας και απογοητεύει όλα τα νέα παιδιά, που προσπαθούν, με κόπο και θυσίες, να αποκτήσουν πρόσθετα προσόντα.
Προφανώς η επιλογή αυτή είναι η απάντηση της Κυβέρνησης στην ανάγκη για αποκομματικοποίηση του Κράτους.
Το μόνο που απομένει είναι να συμπεριλάβουν και επίσημα την κομματική ιδιότητα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και την συγγένεια με τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ως απαραίτητο προσόν για κάθε διορισμό.
Η αξιολόγηση μπορεί να περιμένει…».   

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.