Sunday, August 13, 2017

Συνελήφθη 47χρονος σε περιοχή του Κιλκίς για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Στην αυλή του σπιτιού του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 21 δενδρύλλια κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (11-8-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, 47χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του συνολικά 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον σε αποθήκη του σπιτιού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 142 γραμμαρίων, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 180 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 10 λαθραία πακέτα καπνού.
Τα λαθραία καπνικά προϊόντα θα σταλούν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.