Monday, August 14, 2017

Μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στη μισή Ελλάδα - Δείτε τι δείχνει ο χάρτης επικινδυνότητας και ΠΡΟΣΟΧΗ

Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Ηράκλειο, Λασίθι, Λέσβος, Χίος, Σάμος και Δωδεκάνησα σε «υψηλό» επίπεδο συναγερμού
Πολύ μεγάλος είναι και για σήμερα Δευτέρα ο κίνδυνος πυρκαγιάς, καθώς σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η μισή Ελλάδα είναι σε «κίτρινο» επίπεδο, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς. 

Αναλυτικά, ολόκληρο το Ιόνιο, η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα, η Ηλεία, η Μεσσηνία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Μαγνησία, οι Σποράδες, η Εύβοια, η Βοιωτία, η Αττική, το Ηράκλειο, το Λασίθι, η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και τα Δωδεκάνησα είναι σήμερα οι περιοχές, όπου ο κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά, λόγω της ζέστης, αλλά κυρίως των ισχυρών ανέμων, είναι υψηλός.

Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου πως μόνο το περασμένο 24ωρο, δηλαδή από τις 6 το πρωί της Κυριακής έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, σε όλη την επικράτεια εκδηλώθηκαν περισσότερες από 90 πυρκαγιές.



Πηγή:thesecretrealtruth.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.