Thursday, August 10, 2017

ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ

Γράφει ο Γιάννης Μαγκριώτης 
Ακόμη, είναι στην επικαιρότητα, η δήλωση του Προέδρου της Βουλής, ότι :
"Η Ελλάδα, δεν είναι ποιά, η χώρα που ισχύει το, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια" και τον διέψευσε ο Σπιρτζης, με τον διορισμό του Αθηναίου Παπά, ως Προέδρου, στο ΔΣ του εξαγορασθέντος, με νόμο ΟΑΣΘ.
Αυτό, είναι το λιγότερο, πριν λίγες ημέρες, συζητώντας με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μου είπε, ότι το 99 %, της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι στο δημόσιο, ή διοριστηκαν, σε κρατικές θέσεις.
Σε παλαιοκομματισμό, ξεπέρασαν τα κυβερνητικά κόμματα των προηγούμενων χρόνων, τον οποίο και σωστά, συνεχίζουν να καταγγέλλουν.
Έχω γράψει και έχω αναλύσει πολλές φορές δημόσια, αλλά και στις συναντήσεις με τους φορείς της Πόλης, ότι η Κυβέρνηση ξέρει, ότι η επιλογή της, δεν θα προχωρήσει, για πολλούς λόγους.
Την ψήφισε για λόγους προπαγάνδας, γιατί θέλει να συγκρατήσει τους ψηφοφόρους της στο δημόσιο και να καθησυχάσει, όσους εργάζονται σε εταιρείες του δημοσίου, που μπήκαν στο Υπερ-ταμειο, για ιδιωτικοποίηση.
Η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποί της, γιατί αντί να απαλλαγούν από τον Κρατικοδίαιτο ΟΑΣΘ, να πέσουν στο Κρατικό τερατούργημα, του εξαγορασθέντος, άγνωστο με τι τίμημα, ΟΑΣΘ;
Οι εκπρόσωποι των βασικών φορέων της Πολης και της Περιφέρειας, που απουσίαζαν από την μάχη της βουλής, τι έχουν να πουν;

Το Φθινόπωρο, θα είναι καυτό. ..!

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.